mandag 27. februar 2012

Bursdagskake til hund



Ja, du leste riktig, her kommer det faktisk en oppskrift på burdagskake til hunden som faktisk ser ut som en kake:-) Denne er lagt med skinkebiter, og ble en stor suksess første gangen jeg lagde den til Linux 2 årsbursdag. Vi feiret faktisk bursdagen hans. Og ja, selvsagt er det våre egne behov vi får dekt ved å feire bursdagen hans. Men det var koselig å ha en unnskyldning til å samle noen av den nærmeste familien, og servere noe godt til både to- og firbeinte.

mandag 20. februar 2012

Tørket kylling


Her kommer det enda en enkel oppskrift. Denne gang er det tørket kylling som står på menyen. Mange av oss hunde-eiere er vant til å bruke rent kjøtt som godbiter. Men det det kan være klissete og upraktisk hvis man skal ut på tur. Noen ganger er det ønskelig å bare kunne putte noen godbiter rett i lomma, uten å tenke på å ha det i en pose og ta med våtservietter. Holdbarheten blir også lengre. Og ikke minst er det enkelt å lage.

fredag 17. februar 2012

Velkommen til vår nye blogg


Hei og velkommen til vår nye blogg. Her har prøvd å gjøre det mer oversiktlig og enklere å finne fram. Hvis du trykker på lekkerbisker over finner du en oversikt over de oppskrifter vi har her på bloggen. Du finner også tips på hva som kan være farlig for hunden å spise, og hvordan du best oppbevarer hjemmelagd hundegodt.



mandag 13. februar 2012

Laksekjeks



Hei og god mandag til dere alle!
I dag har jeg en fantastisk oppskrift på godbiter til hundene deres. Det er også en oppskrift som jeg fant i boken "baka eget hundgodis." Disse kjeksene er proppfulle av smakfull laks, og alt det gode det følger med seg. Det er det som er så bra med å lage hundegodtet selv, det at du kan velge gode råvarer og du vet at de er helt fri for tilsetningstoffer.

onsdag 8. februar 2012

Gulrotkjeks



Denne oppskriften fant jeg i en bok som heter "Baka eget hundgodis" Og hovedingrediensen i disse kjeksene er kokte gulrøtter. Det er faktisk en del hunder som liker smaken av kokte gulrøtter, hvis hunden din ikke har smakt det ennå, så har du muligheten nå. Dessuten inneholder disse kjeksene masse fiber og næringstoffer i form av havrekli og hvetekli.

fredag 3. februar 2012

Tørket svinelever



Jeg tror jeg kan påstå at absolutt alle hunder elsker lever. Og det er noe av det enkleste du kan lage til hunden din. Noe jeg absolutt kan anbefale. Det trengs ingen kokkeferdigheter til å lage disse, og hunden din kommer til å elske dem.

Ostekjeks med viltsmak




I dag er det fredag den 13, men vi lar oss ikke stoppe av den grunn. Vi disker heller opp med fullkornskjeks til våre firbeinte venner. Prøver fremdeles å holde det litt sunt, så i denne oppskriften så brukte jeg finmalt sammalt hvetemel i tillegg til fint hvetemel.

Enkle kjøttdeigkjeks




Ikke så lett å ha foto shoot på gulvet når man har en ivrig hund i nærheten. Men gode var de i hvertfall:-)

Tørket kyllinglever

Det enkleste er ofte det beste!

Godt nyttår til dere alle! Håper det ble en fin nyttårsaften for hundene deres, og ikke alt for traumatisk. For vår del så var dette den tredje nyttårsaften for Linux. det har gått ganske bra tidligere, så vi var ikke så bekymret for hvordan dette skulle gå. Han likte det det ikke og ville ikke stå i vinduet å se ut, men å gå ut på tur ville han. Han begynte å mase ca. ti på tolv når fyrverkeriet begynte for alvor. Men det var ikke sjans for at vi ville gå ut med han da. Men alt i alt så gikk det ganske bra, uten for mye nerver.

Hundekjeks med naturlige ingredienser




Disse kjeksene inneholder kun naturlige ingredienser. Disse produktene er bakt i små porsjoner slik at kvaliteten er på sitt beste hele tiden. Inneholder ingen kunstige smaksforsterkere. Men satser heller på å bruke gode råvarer som gir god smak i seg selv.

Myke hundekjeks



I dag tenkte jeg at jeg skulle legge ut en oppskrift på en litt annerledes hundekjeks. Denne er myk som gjør at den også passer til eldre hunder som tannproblemer og ikke greier å tygge som før.

Lekre hundekjeks!

Claudia's Canine Cuisine er en linje med gourmet treats til hunden. De er ikke som vanlige hundekjeks, De ser og lukter så godt at du får lyst på dem selv. Og hvorfor ikke smake selv også? Det er helt trygt. Disse kjeksene er lagt kun av høykvalitets råvarer som vanligvis blir brukt i menneskemat. Alle kjeksene fra Claudia's inneholder honning og vanlije, så de passer spesielt godt til hunder som er glade i søte godbiter.
Under ser du produktene fra Claudia's Canine Cuisine. De kan du kjøpe her.
Disse 3 forpakningene passer perfekt som gave til enten din egen hund eller en venns hund. Og hvis du har problemer med å finne en gave til en venn som har alt, hvorfor ikke kjøpe noe til hunden, hvis vennen har det. Jeg regner med at alle som har hund blir glad for det. Og det kan være litt mer interessant enn en vinflaske, kanskje?

Claudia's Classic Assortment koster 139 kr og veier 340 gr.


Cheesy Chicken


Hjemmelaget hundekjeks med ost og kyllingsmak
Her er en ny oppskrift på hundekjeks med ost og smak av kylling. Dette er noen sprø og kjempeluftige kjeks som hunden din kommer til å sette pris på.

Bacon and peanøttsmør snack


Superfavoritten med bacon og peanøttsmør
I dag har jeg en super oppskrift til dere. Disse kjeksene inneholder både bacon og peanøttsmør, og dette gjør at de blir en skikkelig vinner blant våre hundevenner.

Hvordan oppbevare hjemmelagde hundekjeks



Det er på tide å skrive litt om hvordan vi best kan oppbevare hjemmelagde hundekjeks. Noen av oppskriftene gir ett ganske stort utbytte, og det er forskjell på hvor mye godbiter hunder spiser. Så det er viktig å oppbevare de så de varer og holder seg fristende og gode til de blir spist opp.

Ris- og kjøttmania


Her er en god middagsoppskrift til din beste venn. La hunden få en avveksling fra det vanlige fôret ved å lage denne ved en spesiell anledning eller hvis du bare vil gi den noe ekstra godt.

Julecookies


Hei igjen, i dag har jeg en oppskrift på julecookies til hunder. Disse inneholder medisterdeig og passer perfekt nå i disse juletider.

Medisterkaker



En veldig enkel juletreat til hunden nå i disse julstider er så enkelt som medisterkaker. Hvis du skal lage noe med medisterdeig, så kan du holde av litt til hunden.

Sjakkruter




Her er oppskrift på hundenes egne sjakkruter til jul. Dette er noen kjempegode hundekjeks med kyllinglever. Jeg har brukt den samme oppskriften som ble brukt til Halloween treats.

Sniffit's pepperkakehjerter


Dette er strengt tatt ikke pepperkaker fordi de inneholder ikke pepper. Men jeg valgte å kalle de det fordi de ligner på pepperkaker, og hundene synes det smaker kjempegodt. Disse inneholder peanøttsmør og honning. Og så balanserer vi litt med sunne ingredienser som fullkorn hvetemel og havregryn.

Leverkakemenn




I  julenummeret av bladet Hundesport, hadde de en reportasje med oppskrifter til julegodt til hunden. Så da måtte vi prøve ut en oppskrift. Valget falt på Gingerbread twist. Her får du se hvordan det gikk.

Sniffit's kakemenn



Her er en skikkelig julegodbit til våre hundevenner som er glad i det søte. Dette er ikke en hverdagstreat og inneholder godsaker som smør, honning og hvetemel. Men det går an å gi litt som bare skal smake godt også. Så kan vi ta det igjen med sunne treats igjen etter jul.

Halloweenhelg med hunden!




I helgen er det Halloween, og det er en ypperlig anledning til å feire sammen med hunden sin. Men med en liten vri. Isteden for trick or treat, så kan man ha trick and treat for hunden. Frisk opp gamle triks eller lær hunden noen nye. Gi labb eller hi five, ligg, rull rundt og masse mer. De fleste hunden elsker å gjøre triks for å få godbiter. Man kan også aktivisere nesen til hunden. Ved å legge godbiter rundt omkring som hunden må lete opp ved å lukte seg frem. Eller ved å legge godbiter under diverse plastkopper eller noe lignende, og så skal hunden prøve å få tak i godbitene.
Så kos dere med masse lek og godbiter i helga, og husk å ha noen godbiter til deg selv også;-)

Ønsker alle en god Halloweenhelg :-)

Halloween treats



Halloween er her og vi har en kjempegod treat til våre hundevenner. Oppskriften til disse godbitene fant jeg i ett svenskt blad som heter Hembakat. De er fylt med kyllinglever, og hunden vil være villig til å gjøre mange tricks for å få de. I hvertfall så hadde jeg en hund rundt meg mens jeg lagde de som ikke ville vike fra kjøkkenet. For dette luktet godt. Fornøyd ble han også når han endelig fikk smake.

Nye produkter i butikken


Vi har vi fått inn 2 nye produkter i butikken. Disse godbitene har lavt fettinhold, laget av naturlige råvarer og er ikke tilsatt sukker.

Dette bør ikke din hund spise

Dette kan være livsfarlig for hunden!


Dette er en liste over ting som kan være farlig for hunden din. Alle hunder er forskjellige.. men enkelte kan reagere kraftig på visse ting. Derfor er det best å være på den trygge siden og unngå dette:)